Известие

Collapse
No announcement yet.

акумолатор за 1.9 JTD

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• акумолатор за 1.9 JTD

Здравейте.Имам едно странно питане.Може ли някой да ми каже какъв точно трябва да е акумолатора на 156 1.9 JTD-имам впредвид колко Аh,но може да ми предложите и марка,защото моя явно се скапва вече и ще трябва да се купува.Според книжката която имам трябва да е 60Аh,а аз в момента съм с 70аh.Колата като не се кара около седмица и пада акумолатора.А ако може и да ми кажете и от къде мога да си го и купя-от Пловдив съм.Чудя се дали да не отскоча до Пазарджик и направо от завода да си взема.Мерси.
    алфа 166 2.4 JTD 150 к.с. 2002г.

колега първо си провери акоумолатора да няма мъртва клетка, и тогава купувай нов
    Alfa Romeo 147 1.9jtd - The real life party
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от wenss Покажи съобщение
      Здравейте.Имам едно странно питане.Може ли някой да ми каже какъв точно трябва да е акумолатора на 156 1.9 JTD-имам впредвид колко Аh,но може да ми предложите и марка,защото моя явно се скапва вече и ще трябва да се купува.Според книжката която имам трябва да е 60Аh,а аз в момента съм с 70аh.Колата като не се кара около седмица и пада акумолатора.А ако може и да ми кажете и от къде мога да си го и купя-от Пловдив съм.Чудя се дали да не отскоча до Пазарджик и направо от завода да си взема.Мерси.
      74 Ah, 680 + A (EN)! Тази дискусия я водим всеки месец!!! Моля, провери с търсачката!!!

Comment

Working...
      X