Здравейте.Имам едно странно питане.Може ли някой да ми каже какъв точно трябва да е акумолатора на 156 1.9 JTD-имам впредвид колко Аh,но може да ми предложите и марка,защото моя явно се скапва вече и ще трябва да се купува.Според книжката която имам трябва да е 60Аh,а аз в момента съм с 70аh.Колата като не се кара около седмица и пада акумолатора.А ако може и да ми кажете и от къде мога да си го и купя-от Пловдив съм.Чудя се дали да не отскоча до Пазарджик и направо от завода да си взема.Мерси.
Известие
Collapse
No announcement yet.
акумолатор за 1.9 JTD
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от wenss Покажи съобщениеЗдравейте.Имам едно странно питане.Може ли някой да ми каже какъв точно трябва да е акумолатора на 156 1.9 JTD-имам впредвид колко Аh,но може да ми предложите и марка,защото моя явно се скапва вече и ще трябва да се купува.Според книжката която имам трябва да е 60Аh,а аз в момента съм с 70аh.Колата като не се кара около седмица и пада акумолатора.А ако може и да ми кажете и от къде мога да си го и купя-от Пловдив съм.Чудя се дали да не отскоча до Пазарджик и направо от завода да си взема.Мерси.
Comment
Comment